Stugan

lofsdalen-collage-13.jpg

Vår stuga ligger längs Hovärksvägen som sträcker sig från byn upp på fjället Hovärken med fantastiska skidbackar och härliga längdskidspår. Stugan har utsikt över fjällen på flera håll och stor tomt med sluttande gräsmatta som vintertid fungerar utmärkt som pulkabacke för de minsta. Här bor du nära byn (750 m till ICA) och skidliftarna (ca 1 km) med längdskidspår och skoterled precis runt knuten - de bästa förutsättningarna för en härlig fjällsemester!

Stugan är på 85 m2 (samt källare) och är fräscht och modernt inredd. Det finns två sovrum, rymligt kök/storstuga med braskamin, ett vardagsrum som också fungerar som extra sovrum (soffgrupp inkl. bäddsoffa med dubbelsäng) samt badrum med dusch och WC. Dessutom finns en uppvärmd gäststuga. I källaren finns bastu samt ytterligare dusch och WC.

lofsdalen-collage-14.jpg 

Snabbfakta

  • Storlek: 85 m2 + källare 35 m2
  • Antal sovrum: 2, samt extrabäddar i vardagsrum och gäststuga
  • Antal bäddar: 5 i sovrum (+2 i vardagsrum, +3 i gäststuga)
  • Bastu, braskamin, torkskåp, tvättmaskin, diskmaskin
  • Vedeldad badtunna
  • Djur- och rökfritt
  • Barnvänligt: Juniorsäng, matstol och barnvagn finns
  • Stor gårdsplan med plats för flera bilar och skotrar

 

Beskrivning

Kök/Storstuga
Stort kök med matplats för 10 personer, samt lounge med fåtöljer framför braskaminen. Fullt utrustat med köksgeråd, kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, våffeljärn.

Sovrum 1
2 bäddar i dubbelsäng (160 cm resårmadrass).

Sovrum 2
2 bäddar i dubbelsäng (160 cm resårmadrass) samt 1 bädd i överslaf (80 cm). Även en juniorsäng för barn (70 x 160 cm).

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med soffgrupp och TV/DVD. 2 bäddar i bäddsoffa (dubbelbädd 160 cm, bäddmadrass finns till).

Badrum
Fräscht badrum med WC, dusch och golvvärme. Badbalja för små barn finns i stugan.

Gäststuga
Uppvärmd gäststuga på gården med 3 bäddar i familjevåningssäng (ej indraget vatten/WC). Gäststugan är av enklare standard än huvudbyggnaden men fullt möjlig att nyttja även vintertid.

Källarvåning med bastu
På källarplan finns bastu, dusch, WC samt tvättmaskin och torkskåp. Källaren har ingång från gården, nära gäststugan.

Veranda
Stort trädäck (40 m2) i söderläge med grill och trädgårdsmöbler. Lika härligt solläge på sommaren som en vacker vårvinterdag.

Vedeldad badtunna
Nedanför verandan finns vår härliga vedeldade badtunna som inbjuder till bad när som helst på året. Badtunnan rymmer 6 vuxna och ligger i nära anslutning till källarvåningen med dusch och bastu. Att nyttja badtunnan kostar 300 kr/dag och då ingår ved till uppvärmningen.

Båt
För er som hyr stugan sommartid ingår tillgång till en mindre båt med motor (5hk) som står på släp och enkelt dras ner till sjön. Perfekt för fiske nere på Lofssjön eller någon av de andra sjöarna i trakten.